Novinky dražební síně AMEX Brno, křišťálově jasné a ostré jako břit

Tajemství marketingu a nejnižšího podání

Publikováno 29. říj 2007

Veřejné dražby dobrovolné, konkrétně dražba nemovitosti, mají svá marketingová specifika, která mohou ve finále navrhovateli dražby přinést neočekávaný finanční efekt. Přitom do procesu přípravy a provedení dražeb může vstoupit jako navrhovatel fyzická i právnická osoba, a to si v našem obchodním prostředí dosud uvědomuje jen velmi málo potenciálních klientů.

Celý článek

Znovu se vracíme k provádění nedobrovolných dražeb

Publikováno 26. říj 2007

V letech 2002 - 2004 společnost AMEX Brno prováděla jak dražby dobrovolné tak i dražby nedobrovolné. Novelou zákonaů byly dražebníkovi uloženy pro provádění nedobrovolných dražeb tři nové podmínky. Základní kapitál společnosti musí být alespoň 5,0 mil. Kč, dražebník musí mít výši pojistného plnění alespoň 35,0 mil. Kč a jeho roční závěrka musí být auditována.

Celý článek

Nedobrovolná dražba - efektivní nástroj

Publikováno 26. říj 2007

Nedobrovolná dražba nemovitosti – efektivní nástroj uspokojení pohledávky věřitele zpeněžením nemovitosti v majetku dlužníka nebo zástavce. Aby mohl věřitel navrhnout konání nedobrovolné dražby, musí mít splněny dvě podmínky § 36 zákona č. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách.

Celý článek

nebo se zaregistrujte:
Nová registrace
Přihlášení / Registrace

Najdete nás na adrese

AMEX Brno, s.r.o.
Hlavní 290/74
624 00 Brno

Česká republika

T:+420 603 852 779
F:+420 542 213 335

E:

Zobrazit adresu AMEX Brno na

Pište nám Vaše dotazy a připomínky

Přihlaste se k odběru novinek

Několikrát do měsíce zasíláme novinky emailem. Náše novinky obsahují upozornění na konané dražby, změny v zákonech, které se dotýkájí jakkoliv naší činnosti. Získáte tak i Vy rychlé a přehledné informace, a zadarmo!